Theaterplein 10   |   2711 EK Zoetermeer   |   info@filmhuiscameo.nl  

Kaartjes

Vanaf woensdag 16 juni a.s. gaan de deuren van het filmhuis weer open. U kunt nu kaartjes kopen. En als u in de wachtrij stond, krijgt u bericht van het Stadstheater dat de kaartverkoop weer begonnen is .

De prijs voor een kaartje is € 8,50. Vrienden van Cameo betalen € 7,00. 

Hoe komt u aan uw kaartje?

In Coronatijd alleen maar digitaal via www.filmhuiscameo.nl

Als u met meerderen uit een huishouden komt, mag u naast elkaar plaats nemen. Het team van Cameo zal u veilig naar binnen en buiten begeleiden.

Retourneren filmkaartjes
Kaartjes voor een filmvoorstelling kunt u tot op de dag van de voorstelling kosteloos retourneren aan de servicebalie. Het bedrag wordt als digitaal tegoed op uw account gestort.

Heeft u nog één of meerdere kaarten voor filmvoorstellingen die wegens opeenvolgende lock-downs niet door konden gaan, dan blijven uw kaartjes geldig! Dat kan op meerdere manieren:

  1. Uw kaartje blijft geldig voor de voorstelling waar u kaarten voor had. We gaan proberen die voorstelling te verzetten. 
  2. Bent u verhinderd op de nieuwe datum, dan zet de servicebalie uw kaartjes om in een digitaal tegoed van het Stadstheater. Dit digitaal tegoed is twee jaar geldig. 
  3. Lukt het ons niet om een voorstelling te verzetten, ook dan zet de servicebalie uw kaartjes om in een digitaal tegoed.

Vriend worden van Filmhuis Cameo?

U kunt Vriend worden voor € 13,75 per jaar. U kunt zich aanmelden als Vriend via het aanmeldformulier. Automatische incasso vindt plaats in december. Opzegging uiterlijk 1 november.